nl-square-outline

Wij spreken
Nederlands

uk-square-outline

We speak
English

ge-square-outline

Wir sprechen
deutsch

es-square-outline

Nosotros hablamos
español

it-square-outline

Noi parliamo
italiano

ru-square-outline

Русскоговорящие
профессионалы

fr-square-outline

On parle
francais

Amsterdam Beauty Centrum

Onze specialisten

Amsterdam Beauty Centrum is in 2018 ontstaan om te voldoen aan de vraag naar kwalitatieve cosmetische behandelingen, die écht werken. Unieke behandelingen waarbij wij altijd samenwerken met de beste specialisten en professoren. Gevestigd in het bruisende hart van de Jordaan, aan de Rozengracht in Amsterdam, delen wij ons DNA met de bekende salon La Maison Amsterdam, dé flagshipstore van La Biosthétique.

Bij Amsterdam Beauty Centrum draait het om u en hoe we uw beauty ideaal nastreven. Onze gecertificeerde specialisten zijn allemaal ruim 20 jaar werkzaam met de speciale technieken zoals Thermage welke wij exclusief voeren in Amsterdam en voltrekken enkel behandelingen waar zij 100% achterstaan.

over-abc
la-maison-jens-150x150-circle

Over Jens Wismahr

Jens Wismahr heeft uitgebreide ervaring met een verscheidenheid aan innovatieve niet-invasieve methoden voor esthetische geneeskunde die wereldwijd als de "gouden standaard" worden beschouwd.

Als Thermage-gebruiker van het eerste uur (2013) heeft hij al 15 jaar ervaring met Thermage. Hij voltooide zijn opleiding tot klinisch expert in de VS. Door permanente educatie en training is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. Hij heeft vele jaren ervaring als gebruiker en trainer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu is hij ook actief in Nederland, bij Amsterdam Beauty Centrum.

Zijn intentie is om u in een consultatie verschillende mogelijkheden te presenteren terwijl u uw verlangen naar verandering uitlegt. In een persoonlijk gesprek met u laat hij u zien welk type behandeling of welke combinatie van verschillende behandelingen voor u de meest verstandige methode is. Dankzij deze zeer professionele aanpak heeft Jens Wismahr al vele jaren indrukwekkende resultaten behaald.

Jens is de arts bij Amsterdam Beauty Centrum gespecialiseerd in non-invasieve behandelingen.

abc-christoph

Over Christoph Mike Ziegler

Christoph Ziegler heeft sinds 1991 ervaring. In de jaren na het behalen van zijn doctoraat heeft Christoph nóg twee doctoraten gehaald. Inmiddels mag hij zich 'prof. dr. dr. dr'. noemen. 

Christoph is gespecialiseerd in plastische chirurgie en heeft diverse (top)functies bij klinieken bekleed in o.a. Duitsland en Noorwegen. Ook is hij (bestuurs)lid van verschillende wetenschappelijke en medische groepen. Het is niet voor niets dat wij er trots op zijn een naam als Christoph Ziegler als onze collega te mogen rekenen bij Amsterdam Beauty Centrum.

Christoph is als arts bij Amsterdam Beauty Centrum gespecialiseerd in alle invasieve behandelingen.

Meer lezen over Christoph? Klik hieronder om zijn curriculum vitae te bekijken.

HET IS GEEN BELOFTE, HET IS EEN GARANTIE

Behandelruimte
abc-salon-1
Amsterdam Beauty Centrum

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij Amsterdam Beauty Centrum is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van Amsterdam Beauty Centrum maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. Amsterdam Beauty Centrum is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de grens met Amsterdam West.

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

logo-abc-powered@2x

Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
Bel: +31 20 33 03 120
Stuur ons een e-mail ›

Walter-Kolb-Strasse 16
Frankfurt am Main
Duitsland
Bel: +49 69 96 37 63 05
Stuur ons een e-mail ›

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.