nl-square-outline

Wij spreken
Nederlands

uk-square-outline

We speak
English

ge-square-outline

Wir sprechen
deutsch

es-square-outline

Nosotros hablamos
español

it-square-outline

Noi parliamo
italiano

ru-square-outline

Русскоговорящие
профессионалы

fr-square-outline

On parle
francais

Amsterdam Beauty Centrum

Over Clear & Brilliant

Clear en Brilliant behandelt fijne lijntjes, het uiterlijk van poriën, kleur en textuur van uw huid. De behandeling werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert. Efficiënt en volledig pijnloos. Amsterdam Beauty Centrum heeft de nieuwste Clear en Brilliant  techniek in huis. Wij zijn uniek in Nederland en expert in Europe.

Clear en Brilliant is gebaseerd op eengeavanceerde technologie, maar het is zo eenvoudig om Clear en Brilliant behandeling te krijgen.

 
 
clear-brilliant-logo

Resultaten

Hoewel de resultaten variëren, melden patiënten vaak een jonger uitziende huid en een stralende gloed na de behandeling.

Bent u benieuwd naar voor en na beelden?

Resultaat bij een gezichtsbehandeling

fda-badge

6 unieke eigenschappen van Clear & Brillant

icoon 1

Geen Operatie
of Injecties

Thermage FLX is niet-invasieve. Snijden en naalden zijn niet nodig.

icoon 2

Slechts één behandeling

Eén behandeling kan uitstekende resultaten opleveren

icoon 3

Comfortabel
en Snel

Het beste resultaat in een korte en comfortabele procedure.
icoon 4

Weinig tot geen downtime

Ga gelijk verder waar je mee bezig was. Je hoeft niets  te missen.

icoon 6

Geweldige en Blijvende resultaten

Resultaat verbeterd na verloop van tijd en het effect kan jaren duren.

Een typische Clear + Brilliant-behandeling

Wat kan u verwachten?

clear-and-brilliant-system
 • Begint met een gratis intake met een Amsterdam Beauty Centrum professional om te zien of Clear + Brilliant geschikt voor u is.
 • Vereist ongeveer 30 minuten voor een volledige sessie.
 • Kan betrekking hebben op het aanbrengen van plaatselijke verdovende crème op uw gezicht voorafgaand aan de behandeling om extra comfort te bieden.
 • Wordt uitgevoerd door de Amsterdam Beauty Centrum professional, die het Clear + Brilliant handstuk zachtjes over het doelgebied zal leiden en uw huid actief gedurende ongeveer 15-20 minuten actief zal behandelen.
 • Gebruikt het gepatenteerde Intelligentr Optical Tracking™-systeem om ervoor te zorgen dat de professional goed contact houdt met uw huid en een uniforme toepassing biedt voor alle behandelde gebieden.
 • Met Clear + Brilliant Perméa®-behandelingen kan een actueel antioxidantserum onmiddellijk na de behandeling op de huid worden aangebracht. Een verfrissende biocellulosemasker kan ook worden aangebracht gedurende 10-15 minuten na de behandeling.

Veel gestelde vragen

Clear + Brilliant is een zachte behandeling die fractionele lasertechnologie gebruikt om de vroege tekenen van een ouder wordende huid aan te pakken en te voorkomen.

Clear + Brilliant werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert.

Clear + Brillant behandelingen duren ongeveer 20 minuten. De totale afspraaktijd kan echter variëren.

Het aantal behandelingen is afgestemd op uw zorgen en huidverzorgingswensen. In recente onderzoeken zagen cliënten zichtbare verbeteringen na 4-6 behandelingen, hoewel veel patiënten kiezen voor routinebehandelingen als onderdeel van hun algemene huidverzorgingsritueel. Onze professionals zullen met u een persoonlijk behandelingsplan bespreken.

Na een Clear + Brilliant-behandeling zal je huid zachter aanvoelen en een verbeterde klank hebben voor een jeugdige, stralende gloed

De resultaten van Clear + Brilliant behandeling zijn zowel onmiddellijk als progressief. Binnen een week of twee na één behandeling, zal je huid zachter aanvoelen, helderder aanvoelen en meer egale tonen vertonen. Resultaten kunnen maanden duren, afhankelijk van leeftijd, huidconditie en hoe u uw huid beschermt.

Ongeacht hoe oud je bent, blootstelling aan de zon, milieuomstandigheden en levensstijl kunnen bijdragen aan een matte huid. Of u nu de jongere uitstraling van uw huid wilt verlengen of tekenen van veroudering wilt aanpakken, Clear + Brilliant kan helpen.

Elke procedure heeft zijn eigen voordelen. Clear + Brilliant is een uitstekende keuze om uw huid te verfrissen, vroegtijdige tekenen van huidveroudering te vertragen of te voorkomen en de huid langer jong te houden.

Clear + Brilliant-behandelingen kunnen een aanvulling zijn op de meeste cosmetische procedures, zoals fillers, Thermage-behandelingen of zelfs Botox. Neem contact op met uw arts voor meer informatie over het combineren van Clear + Brilliant-behandelingen met andere procedures.

Ja absoluut. Clear + Brillant behandelingen kunnen een uitstekende manier zijn om de investering die u in uw huid hebt gemaakt te beschermen door uw resultaten voortdurend te verbeteren, te verbeteren en voortdurend te verbeteren. Vraag uw arts om meer informatie.

Uw Clear + Brilliant-behandeling moet worden uitgevoerd door een getrainde deskundige die uw huid zal diagnotiseren en de beste behandelingskuur zal aanbevelen. De specialisten bij Amsterdam Beauty Centrum zijn getraind met de nieuwste technieken en apparaten.

Een strakke huid in 45 minuten?

 • Intake

  Plan een gratis intake met onze expert.

 • Plannen

  Wij plannen uw behandeling in.

 • Behandeling

  Behandeling duurt slechts 45 tot 90 minuten.

 • Resultaat

  U ziet direct resultaat. Dit werkt ca. 3 tot 5 jaar door!

Amsterdam Beauty Centrum

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij Amsterdam Beauty Centrum is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van Amsterdam Beauty Centrum maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. Amsterdam Beauty Centrum is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de grens met Amsterdam West.

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

logo-abc-powered@2x

Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
Bel: +31 20 33 03 120
Stuur ons een e-mail ›

Walter-Kolb-Strasse 16
Frankfurt am Main
Duitsland
Bel: +49 69 96 37 63 05
Stuur ons een e-mail ›

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.